« Back
« Back

Handicare Patient Handling AS søker en engasjert medarbeider til vårt kompetansesenter i Lier

02.05.2017

Typiske oppgaver for stillingen som teknisk support inkluderer:

  • Teknisk veiledning til kunder
  • Teknisk feltservice
  • Bistå kundeservice med ordrebehandling telefonhenvendelser og kundepleie
  • Koordinere installasjon av takheis
  • Oppfølging mot egne selgere og tekniske samarbeidspartnere

 

Du vil være en del av et engasjert kundeserviceteam med stor kundefokus på vårt kompetansesenter i Lier som betjener kunder i hele Norge. Vi legger derfor stor vekt på at du er god til å samarbeide og har relevant erfaring fra å jobbe i team.

Vi forventer oss at du har god generell datakompetanse med erfaring fra bruk av ordre- og logistikksystemer som Axapta eller lignende, og at du har god teknisk erfaring og praktisk forståelse. Tjenesten krever en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
At du er serviceinnstilt, imøtekommende og løsningsorientert tar vi for gitt. For å trives og lykkes i rollen er du motivert, effektiv, nøyaktig, lærevillig og selvsagt ansvarsbevisst og jobber godt med en positiv ånd både selvstendig og sammen med vårt engasjerte team.

Handicare er et internasjonalt svenskeid konsern med kunder i land over hele verden. Selskapet er virksomme i hjelpemiddelindustrien og omsetter for milliarder, med en god lønnsomhet og har et sterkt eierskap. Hver dag arbeider over 1000 engasjerte mennesker i Handicare over hele verden for å forbedre livskvaliteten for funksjonshemmede og eldre mennesker. Vi er overbevist om at en vellykket virksomhet i hjelpemiddelbransjen krever en sterk lokal tilstedeværelse og en høy grad av kompetanse. 

Vi ser frem till att motta din søknad snart som mulig, men ikke senere enn 15 mai 2017. Utvelgelse og intervjuprosessen vil skje fortløpende, slik at stillingen kan besettes så snart som mulig. For mer informasjon om stillingen, kan du kontakte kontakte Olaf Lurvik + 47 94 86 66 42 eller mail Olaf.lurvik@handicare.no 

Velkommen med din søknad!

Tags: